Que necesito?
- 1/4 IXP Tarta de Santiago
- 1 DOP Cebreiro pequeno
- 110 g crema de améndoa, canela e limón de Artesanía Alimentaria
- 25 g triscos de amorodos de Artesanía Alimentaria
- 5 galletas de Xián de Artesanía Alimentaria
Tarta de Santiago, crema de améndoa e limón, queixo Cebreiro, crocantes e triscos de Artesanía Alimentaria
Cortamos un anaco de Tarta de Santiago, e reservamos.
Nun bol, botamos un par de botes de crema de améndoa e limón de Artesanía Alimentaria, e engadimos o queixo Cebreiro. Mesturamos coa axuda dunha culler ou dunha varilla ata conseguir unha textura de pasta.
Para o empratado, colocamos unha base de galletas de Xián de Artesanía Alimentaria que romperemos coa man para conseguir uns anacos crocantes bastante grandes, cubrimos co resultado de desfacer a Tarta de Santiago. Coa axuda de dúas culleres, facemos unhas pequeñas “quenelles” da crema de queixo Cebreiro e crema de améndoa e limón. Colocamos sobre a crema triscos de amorodos de Artesanía Alimentaria para darlle un toque de froita e cor.