Que necesito?
- 1/2 queixo DOP San Simón da Costa
- 1/2 queixo DOP Arzúa-Ulloa
- 1/2 queixo DOP Queixo Tetilla
- 3 chourizos picantes de Artesanía Alimentaria
- 1 vaso cervexa de Artesanía Alimentaria
- 1 bolo ou torta de Pan Galego para dipear
- manteiga
- 1L leite de Artesanía Alimentaria
Fondue de tres queixos galegos: San Simón da Costa, Arzúa-Ulloa e Queixo Tetilla en Pan Galego con leite, chourizo e cervexa de Artesanía Alimentaria.
Abrimos o Pan Galego, quitámoslle o miolo e reservamos. A tapa que retiramos, partímola en triángulos e reservamos.
Por outra banda, facemos un bechamel con manteiga, e chourizo e a esto sumamos a cervexa de Artesanía Alimentaria ao que engadiremos os tres queixos (San Simón da Costa, Arzúa-Ulloa e Queixo Tetilla).
Vertemos todo dentro do Pan Galego e introducimos no forno para gratinar, incluídos os triángulos de pan para que se tosten. Deste xeito, poderemos dipear con eles posteriormente na fondie.