FONTELAS San Simón da Costa 1kg
Queixo elaborado con leite fresco de vaca, cunha curación mínima de 45 días e afumado con madeira de bidueiro. Marca premiada ca distinción de Ouro na DOP San Simón da Costa nas Catas de Galicia 2021 e 2024.
DIQUEIXA Arzúa-Ulloa 900g
Queixo de sabor suave, lixeiramente salgado e un chisco ácido que nos lembra ao seu artesanado, o que lle valeu a Distinción de Ouro na categoría Arzúa-Ulloa nas Catas de Galicia 2021.
CASTELO 500 gr.
Queixo de pasta branca, branda e granulosa, elaborado a partir de leite pasteurizado e enteiro de vaca. Marca premiada coa Distinción de Ouro na DOP Cebreiro nas Catas de Galicia 2020, 2021 e 2022.
BARRAL Queixo Tetilla 550g
O queixo Barral elabórase con leite de vaca natural e enteiro, no seu caso pasteurizado, procedente das razas Rubia Galega, Frisoa, Pardo-Alpina e os seus cruzamentos. Obtivo a Distinción de Prata nas Catas de Galicia 2020.
BARRAL Arzúa-Ulloa 550g
Queixo de aroma lácteo que lembra a manteiga e iogur, galardoado coa Distinción de Bronce nas Catas de Galicia 2021.
QUEINAGA Queixo Tetilla 1000g
Elaborado respectando a tradición, presenta a súa característica forma cónica e cor amarela natural. Marca premiada ca distinción de Bronce na DOP Queixo Tetilla nas Catas de Galicia 2024.
QUEINAGA Arzúa-Ulloa 800g
Queixo elaborado con leite pasteurizado. Presenta unha forma lenticular ou cilíndrica cos cantos redondeados. Marca premiada ca distinción de Ouro na DOP Arzúa-Ulloa nas Catas de Galicia 2021, 2022 e 2024.
PAZO DE ANZUXAO Queixo Tetilla 1000g
Queixo de pasta branda, cremosa e uniforme con poucos ollos, de cor branca-marfil amarelenta. Galardoado ca distinción de Prata na DOP Queixo Tetilla nas Catas de Galicia 2022.
PAZO DE ANZUXAO Arzúa-Ulloa 1000g
Na rexión do Deza, rodeado dunha contorna privilexiada, está o Pazo de Anzuxao, onde dende hai máis de corenta años, se atopan as instalacións desta fábrica tradicional de queixos, galardoado coa Distinción de Prata na categoría Arzúa-Ulloa nas Catas de Galicia 2020, 2022 e 2024.

